Veidi hiljem on see jõudnud ka teema veebi: imeline mandlikoogipuder.
Viiele umbes selline kogus:
2 dl kinoad
8 dl mandlipiima
4 küpset pirni, riivituna (mul oli 2 õuna)
näpuotsatäis soola
2 tl kaneeli
2 tl vanillsuhkrut
2 tl kardemoni
1 tl muskaatpähklit
3-4 sl vahtrasiirupit
2 spl maapähklivõid
Loputa kinoa, pane 8 esimest koostisosa potti keema. Kuumuta madalal kuumusel 8-10 min (ma ütleks, 10-15 min). Lisa vahtrasiirup ja maapähklivõi, lase tõmmata u 10 min. Maitsesta lõplikult, serveeri marjade, pähklite jms-ga.
Tähelepanekud: esimese sööja jaoks oli puder liiga kuum ja vähe tõmmanud. Mina ise sõin siis, kui puder oli tund seisnud ja veel soe, mitte kuum. Siis oli küll väga maitsev! Seega tahab tõmmata, jahtuda ja tavaliseks koolipäevahommikuks seega ei sobi. Kui just multikeetjas teha...?
Viiele umbes selline kogus:
2 dl kinoad
8 dl mandlipiima
4 küpset pirni, riivituna (mul oli 2 õuna)
näpuotsatäis soola
2 tl kaneeli
2 tl vanillsuhkrut
2 tl kardemoni
1 tl muskaatpähklit
3-4 sl vahtrasiirupit
2 spl maapähklivõid
Loputa kinoa, pane 8 esimest koostisosa potti keema. Kuumuta madalal kuumusel 8-10 min (ma ütleks, 10-15 min). Lisa vahtrasiirup ja maapähklivõi, lase tõmmata u 10 min. Maitsesta lõplikult, serveeri marjade, pähklite jms-ga.
Tähelepanekud: esimese sööja jaoks oli puder liiga kuum ja vähe tõmmanud. Mina ise sõin siis, kui puder oli tund seisnud ja veel soe, mitte kuum. Siis oli küll väga maitsev! Seega tahab tõmmata, jahtuda ja tavaliseks koolipäevahommikuks seega ei sobi. Kui just multikeetjas teha...?
Panin peale mustikaid ja astelpajumarju, mandlilaaste ja kookoshelbeid, peale veel siirupit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar