Täiega hea sügisõhtuhautis: hakkliha-pajaroog läätsedega. Kõige lähemal tavalisele kapsa-hakklihahautisele, aga mõningate lisanditega ning ilma kartulita. Lihtne, maitsev, soodne, toitev, tervislik. Mis sa hing veel ühel sügisõhtul tahad? Killukest šokolaadi? Vist jah...
400 gr segahakkliha
1 suur sibul
2 küüslauguküünt
1 paprika
200 gr kapsast (mul oli opeaaegu 400 g ja sobis väga hästi)
4 porgandit
2 dl punaseid läätsi
1 spl bbq kastet
1 spl magusat tšillikastet
7 dl vett
1 veiseliha puljongikuubik
peotäis värsket peterselli
soola, pipart maitsestamiseks
Tükelda sibul, küüslauk.
Pese, puhasta ja tükelda paprika.
Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga.
Tükelda kapsas väikesteks tükkideks.
Pruunista paksupõhjalises potis hakkliha. Maitsesta soola ja piprga ning lisa barbeque kaste ja magus tšillikaste. Sega läbi, prae veel mõni minut.
Lisa sibul ja küüslauk. Lase mõni minut haududa.
Lisa juurviljad: kapsas, porgand, paprika, läätsed. Kuumuta mõned minutid.
Lisa vesi ning puljongikuubik. Sega läbi.
Lase tasasel tulel kaane all 20-25 minutit haududa.
Lisa tükeldatud petersell ja sega läbi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar