Panin eile bataadiotsad ja küljed, mis friikate tegemisest järele jäid, ahjupotti, ja hommikuks oli mõnus püree valmis. Tegin neist suuuuurepäraseid bataadiskoone, mida sõime laupäevahommikuks juustuga. Aga: mõned jäid järgi, ja need olid külmalt võiga veel eriti head. Mahlased, mõnusad, hirrmus head.
Märge endale: tegin 1,5-kordse koguse (perele paras, väike jääk jäi), aga tegin taigna ikka veidi liiga õhukese nii, et tuli 16 tk. Õige paksuse juures oleks saanud 12, siis oleks nad olnud täpselt parajalt paksud, et pooleks lõigata.
Pudrukeetmisega võrreldes võttis skoonide tegemine ikka hulk rohkem aega - kohe päris hulk, - aga efektse nädalavahetusehommikusöögi kindlustavad need küpsetised igal juhul ka visuaalses mõttes.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar