Ehk originaalis magusvürtsikas ja šokolaaditäpiline kõrvitsablondie. Hakkasin suure hurraaga pihta, kuniks avastasin, et mul polnud kodus tumedat šokolaadi. Oli ainult valget šokolaadi. No aga blondile käibki ju valge šokolaad? Muidu ju poleks sugugi blond, vaid mingi segapudru?
Nii saigi. Muu läks nagu retseptis, v.a jahus kasutasin segu spelta-, kaera- ja riisijahust. Päris GL-L-K-vaba ei hakanud seekord tegema, isegi või oli tavaline. Ja peale pekaanipähklite asemel kreeka pähklid. Kardemoni polnud. Ingverit läks vähem. Kõrvitsapüree oli mul olemas. Seega saab lihtsa ja kiire sildi (muidugi või tuleb varem pehmenema võtta, seega koogiteoplaani peab ikka pisut ette pidama).
Väga hea tuli! Nämm, ma vist võtan veel natuke. Äkki ei peaks? Ahh, talv ju, väljas on mingi -20 ja peabki sooja kooki sööma! mmm, ma ei tea, kas teistele jääbki....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar