Igaks juhuks kirjutan siia ka:
600 g hakkliha
1 dl riivsaia
1 dl vett riivsaia paisutamiseks
1,25 tl soola
1 muna
peenpipart
Hakklihale lisada vees paisunud riivsai koos vähese vedelikuga, mis sinna on jäänud, sool, muna, pipar. Segada korralikult läbi ja laotada küpsetuspaberile.
Täidis:
1 väiksem suvikõrvits
1 sibul
soola
Täidise peale riivjuustu.
Suvikõrvits lõigata väikesteks kuubikuteks, sibul hakkida peeneks, praadida vähese õliga pannil koos läbi, maitsestada.
Jahtunud täidis laotada küpsetuspaberil olevale hakklihale, peale raputada riivjuustu.
Küpsetuspaberi abiga rullida kokku ja lõigata väikesteks juppideks. Küpsetada 200 kraadise ahju keskmises vahes kuni hakkliha on küps ( ~30 min).
Serveerisin riisi ja kurgisalatiga, kõrvale võeti ka meestemoosi ja mingit plösö.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar