Mis siin toimub?

Kirjutan siia üles meie perele enam meedinud retseptid: see on mu omaenda väike retseptikogu. Neid, mis ei nii väga meeldinud, ma üles ei kirjutagi.

Challenge ka:
TEHA IGAL NÄDALAL VÄHEMALT ÜKS KORD ÜHE UUE RETSEPTI JÄRGI SÜÜA.

Ja kirjutada see siia üles, või linkida, või panna märge raamatule ja leheküljele.

neljapäev, 1. jaanuar 2015

Hawaii soojad võikud

Pinterestis paistsid jube ahvatlevana Hawaii juustu-singi võileivad.
Tegin proovikogusena pool retseptist. Kasutasin minihamburgerikukelid, sinki oli kindlasti vähem, juustu ka, ning toorjuustu asemel merevaiku. Kate sai nii, nagu retseptis ette nähtud.

30 minutiga kõik keskelt kuumaks küll ei jõudnud minna. Soojaks küll, aga mitte kuumaks. Juust sulas siiski kenasti ära ja kõik söök oli täitsa hea. Rikkalik, väga toitev muidugi. Sobiks kõige paremini meestele peale sauna õlle kõrvale, suvisel ajal.

Panen siia kirja ka eestikeelse retsepti.

20 väikest burgerikuklit, pooleks lõigatud.
450 gr õhukesi singiviile
20 suurt viilu Provalone juustu (Eesti juustu)
225 gr toorjuustu - sellega määrida ülemiste kuklipoolte alumine pool

115 gr võid sulatada ja segada:
1 spl kollase sinepiga
1 spl Worcestershire kastmega (mul oli lihtsalt sojakaste)
2 spl kuivatatud sibulatükke (olid olemas ja väga hästi sobisid)
1/4 tassi (cup) riivitud Parmesani
2 spl mooniseemneid

Segu määrida kuklitele, katta vorm fooliumiga ja küpsetada 200 juures vähemalt 30 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar