Koostisosad
400 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
180 g kinoad
Värske salat (näiteks rukolat)
1 tomat
3-4 spl pestot
8 spl oliiviõli
Keeda kinoa ja pruunista pannil broilerifilee (kaane all, keskmisel tulel - mina tükeldasin filee ja praadisin kahes osas). Samal ajal sega pestot vastavalt maitsele ja oliiviõli. Sega sinna juurde hiljem kinoa ning maitsesta. Tükelda broilerifilee väikesteks tükkideks, maitsesta meresoola ja pipraga ning serveeri koos kinoa, tükeldatud tomatite ja värske salatiga.
Mul tomatit polnud, aga lisasin juurde ühe hakitud punase sibula. Kõrvale sobis suurepäraselt porgandisalat, roheline salat/rukola ja värske paprika, smauti ciabatta. Pestona kasutasin Gourmet Club värsket pestot ja teeks seda edaspidigi, see on nii hõrk.
Megamaitsev, lihtne, selge maitsega, tervislik söök. Nii-nii hea!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar