Meil jääb nii vähe süüa, sh leiba alles, et leivasupini pole tükk aega jõudnud! Nüüd juhtus siiski suurem ülejääk ja isu oli ka suur, seega leivasupp sai ette võetud. Kombineerisin kahest retseptist, üks magustoitude raamatust (100 rooga sarjast) ja teine Nami-namist, kokku sai ideaalne. Ma võtsin 300 g leiva kohta u 1,2 l vett. Raamatu retseptis soovitati lisada poole sidruni mahl, seda tegin, samuti 3-4 nelgitera - need said samuti sisse. Lõpuks, kui oli jahtunud, vahustasin veidi ka.
Serveerisin sulatatud vaarikate ja vahukoorega ja jeesus, see oli lihtsalt nii hea! Sõime hommikusöögiks, sest see on nii toitev. Ja hea vaheldus tavalisele pudrusöömisele.
Kõik arvasid, et seda võiks teha sagedamini kui kord u 5 a jooksul... Sest see olla oluliselt parem kui koolis (muide, neil olevat koolis üldiselt väga head toidud!)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar