Mis siin toimub?

Kirjutan siia üles meie perele enam meedinud retseptid: see on mu omaenda väike retseptikogu. Neid, mis ei nii väga meeldinud, ma üles ei kirjutagi.

Challenge ka:
TEHA IGAL NÄDALAL VÄHEMALT ÜKS KORD ÜHE UUE RETSEPTI JÄRGI SÜÜA.

Ja kirjutada see siia üles, või linkida, või panna märge raamatule ja leheküljele.

laupäev, 17. märts 2018

Hommikune ahjupannkook virsikutega

No vaadake seda iludust!
Ausalt, võtsin seekord riiulist retseptiraamatu "Kiired hommikusöögid" ja tegin selle järgi süüa, aga nüüd selgus, et tänahommikune ahjupannkook karamelliste virsikutega on olemas ka Tuuli blogis. Mul kirsse ei olnud, seega originaalretsepti juures olev kompott jäi ära, aga see-eest sai kõik kiiremini valmis. Kasutasin konservvirsikuid ja panin neid kohe tublisti, samuti lisasin ühe suure kõva pirni, mille tükeldasin ja karamellisegus pehmeks hautasin.


Kõrvale serveerisin hoopis vahukoore-kohupiimapasta segu.
Seekord õnnestus eriliselt kohevaks küpsetada. Ikkagi oma kanade munad, vist!
Nii mõnus, super puhkepäeva hommikusöök! Kiirel argihommikul ma seda küll esimeste sööjate jaoks valmistada ei jõuaks, aga õnneks on meil puhkepäevad. Meil jätkus sellest kogusest just parasjagu.
AASTA HILJEM: sellest kogusest jätkub, kui lauas on 4 inimest. No võib-olla õige natuke jääb järgi, aga see nokitakse tunni-paari jooksul ära.

Virsikute asemel võib ilmselt kasutada ka muidu vilju või marju. Kindlasti teen seda veel, see oli ka perele korralik üllatus ja rõõm. Valmistamine oli ka pigem lihtne (eriti kui kompotitegu kõrvale jätta :) ).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar