Mul oli just olemas tõelist suitsusauna-suitsuliha, seega peekoni asemel kasutasin seda ja ma arvan, et see sobibki veel paremini. Külmkapis seistes oli suitsuliha veidi kõvaks läinud, aga ahjus haudus imeliseks. Kõik oli tip-topp, soovi korral sai pipart peale panna ning riivitud parmesan oli samuti superhästi omal kohal. Kõrvale pakkusin värskeid rediseid, mis samuti ootamatult hästi sobisid.
Mis siin toimub?
Kirjutan siia üles meie perele enam meedinud retseptid: see on mu omaenda väike retseptikogu. Neid, mis ei nii väga meeldinud, ma üles ei kirjutagi.
Challenge ka:
TEHA IGAL NÄDALAL VÄHEMALT ÜKS KORD ÜHE UUE RETSEPTI JÄRGI SÜÜA.
Ja kirjutada see siia üles, või linkida, või panna märge raamatule ja leheküljele.
Challenge ka:
TEHA IGAL NÄDALAL VÄHEMALT ÜKS KORD ÜHE UUE RETSEPTI JÄRGI SÜÜA.
Ja kirjutada see siia üles, või linkida, või panna märge raamatule ja leheküljele.
esmaspäev, 16. jaanuar 2023
Kruubihautis porgandi ja suitsulihaga
Külla olid tulemas ühed sõbrad prantslased ja tahtsin teha hästi eestipärast sööki. Kokkama-blogist jäi silma ahjukruubihautis. Ma olen küll ise ka sarnast teinud, aga lihtsamat ja ilma lisanditeta, seega saagu see retsept ka kirja, sest esiteks on see ülihea ja teiseks ülilihtne.
Sildid:
ahjus,
fantastiline,
puder,
rahvusköök,
soolane,
suurele seltskonnale hää,
tangud
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar