Mis siin toimub?
Kirjutan siia üles meie perele enam meedinud retseptid: see on mu omaenda väike retseptikogu. Neid, mis ei nii väga meeldinud, ma üles ei kirjutagi.
Challenge ka:
TEHA IGAL NÄDALAL VÄHEMALT ÜKS KORD ÜHE UUE RETSEPTI JÄRGI SÜÜA.
Ja kirjutada see siia üles, või linkida, või panna märge raamatule ja leheküljele.
Challenge ka:
TEHA IGAL NÄDALAL VÄHEMALT ÜKS KORD ÜHE UUE RETSEPTI JÄRGI SÜÜA.
Ja kirjutada see siia üles, või linkida, või panna märge raamatule ja leheküljele.
esmaspäev, 15. oktoober 2018
Sealiha-paprikapada
...ilma paprikata, sest paprikat mul polnud. Panin hoopis peenteks ribades lõigatud porgandeid ja veidi aedube. Muidu tegin üsnagi algretsepti järgi (olemas ka mu riiulis seisvas raamatus "100 suppi, paja- ja vormirooga" - üks mu enim kasutatavaid kokaraamatuid), lisasin vaid ka korraliku küüne küüslauku. Maitse osas jäi ülivõrdest puudu veidi magusust: kaste oli hapukam kui hiina toidu magushapu kaste. Võib-olla aitaks törts lihtsat siirupit, kui niisama suhkrut ei taha panna (ei taha). Igatahes õnnestus esimest korda saada kaste, mis veidikenegi toda ihaldusväärset magushaput meenutas.
Sildid:
lihtne ja kiire,
porgand,
siga,
soolane,
väga hea
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar