Eesti blogidest ja raamatutest ma midagi ei leidnudki, mida teha korraliku koguse rooskapsaga. Ok, valetan, ühes blogis siiski oli retsept, millest ma inspireerusin. Ja mida tahaks ka kunagi proovida. Seda enam, et abikaasa pidi hakkama nüüd tihedalt Brüsselis käima. Sest Eesti poodides näevad nad nii kaltsud välja... Ja kust siis veel, kui mitte Brüsselist, eks ole.
Igatahes, leidsin teise retsepti rahvusvahelisest maailmast ja lähtusin sel korral pigem sellest.
Et siis 500 gr kohta kaks küüslauguküünt, oliiviõli, soola, ja ahju. Rosmariini ei pannud, sest see pole nii lemmik. Kui näiteks küüslauk :)
Vahepeal segasin õige mitu korda ja panin tilga vettki juurde. Lõpuosas puistasin peale mandlilaaste.
Väga viis, aga ehk oleks võinud veel panna paari tl jagu balsamico-mingi siirupi segu. Järgmine kord.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar