Originaalis on see chunky cheese soup ja see on ilmselgelt üks tõhus talvine roog. Aga kuna oli justnimelt päris talvine (5 kraadi! juuni keskel!), siis oli kohe sellise supi tunne.
Retsept pärineb Taste of Home's Receipe Card Collection' i 2004. a maikuu väljaandest.
Kirjutan üles ka:
2 tassi vett
2 tassi kartulikuubikuid
pool tassi porgndikuubikuid
pool tassi varsselleri tükke
1/4 tassi hakitud sibulat
1 tl soola
1/4 tl pipart
Lasta need keema, mõnusalt podiseda kuni pehmed. Lisa 1 tassitäis tükeldatud sinki.
Väikses potis sulata 1/4 tassi võid, sega sisse 1/4 tassi jahu. Tasapisi lisa 2 tassi piima ja lse keema. 2 minutiga peaks paksuks keema. isa 2 tassi riivitud juustu (originaalis tšeddar). Lisa see segu supile ja ongi valmis. Maitserohelist peale ja valmis. Retseptis on öeldud, et jagub 6-8 inimesele, aga meil jäi 5 inimesest vast pool kulbitäit järgi....
Väga hea ja muidugi väga toitev oli.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar