See on tegelikult üks juba varem proovitud ja heaks kiidetud retsept, aga hooaja saabudes on seda hea ikka paar korda teha. Miskipärast ma netist seda ei leiagi. Retsept pärineb 100 rooga sarja koogiraamatust nr 2.
Käis umbes nii, et 400 gr suvikõrvitsat riivida ja segada 2,5 dl õliga.
3 muna vahustada 2,5 dl suhkruga.
Segada omavahel 6 dl jahu, 2 tl soodat, 0,5 tl küpsetuspubrit, 0,5 tl soola ja 2 tl vanillsuhkrut.
Suvekõrvitsasegule lisada jahusegu ja 50 gr hakitud mandleid, seejärel munavaht.
Küpsetasin suurel ahjuplaadil.
Peale tegin toorjuustukreemi asemel segu vähesest mascarponest, tuhksuhkrust ja veidist hapukoorest.
Nii nämm!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar