Oli vaja üks taco-kaste ära kulutada ja umbes oli ka idee, mida teha. Retsepti leidsin oma suurest Ameerika kokaraamatust taco-salad'i nime alt. Panen siis kirja, kuidas tegin. Meile kõigile hirmsasti maitses, kõik sõid umbes 3 portsu. See on jällegi geniaalne kiire ja üsna tervislik roog. Peaks sagedamini tegema!
450 gr pakk kalkuni hakitud kintsuliha (või muud hakkliha)
3 küüslauguküünt
purk (250 gr) mahedat taco-kastet
suur purk (mul oli 500 gr) pruune ube
avokaadot
salatit
riivjuustu
hapukoort
Liha ja küüslauk praadida pruuniks, lisada taco-kaste ja oad. Võib panna ka natuke maisiteri. Ja kes tahab enam vürtse, võib ehk veidi tšillit lisada, või soola-pipart. Meile maitses niisamutigi hirmhästi.
Serveerisin maisitšipsidega, peale riivjuustu ja hakitud avokaadot, kõrvale salat (rohelist, tomatit, paprikat). Hapukoort lisab igaüks maitse järgi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar