Tegin oma risottode-raamatust lihtsat veinirisottot, mille peamine eelis on asjaolu, et see ei sisalda mingeid meie jaoks "imelikke" või mitte liiga tavalisi koostisosi. Teine eelis on see, et see sisaldab siiski ka veidi köögivilja, mida sageli risottod ei tee.
1 sibul, 1 vars varssellerit ja üks väike porgand hakkida, kuumututada u 3-4 spl võis u 5 min. Siis lisa 350 gr risottoriisi, kuumuta ca 2 min segades. Siis lisa punane vein: originaalretseptis 300 ml, mul oli vaevu 100. Ja siis jupikaupa 1 l puljongit. Ma panin ka veel mingit kuivatatud köögiviljade segu juurde. Ja lõpuks omavoliliselt väike minipurk maisi, sest mais teeb meie peres kõik maitsvaks. Viimasena tühjendasin roale kapis seisva parmesanijäägi.
Maitses väga hea! Alati poelgi liha või kala tingimata vaja, võib ka täitsa taimetoit olla.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar