Kaasa sünnaks tegin pohla-toorjuustukooki raamatust "Nadja koogid". Netist ma seda ei leidnud.
Põhimõtteliselt üsna lihtne retsept ja meie pere väga armastab pohli magustoitudes. Efektne ja pidulik nägi välja küll. Maitse on ka suurepärane, aga koogipõhi võtab maksimumist ühe hinde alla.
Põhjaks on veidral kombel beseepõhi - selle ma aendaks järgmisel korral mõne küpsise-või baasil tehtud põhjaga. Sisu on priima, aga pohli või pohlamoosi paneks veel rohkem ja suhkrut vähem. Niigi panin vähem. Tarretisekatte tegin ka peale, jäi väga ilus. Aga võib veel paksema teha, u 5 dl vedelikuga. Ja hästi palju pohli juurde! Minul ajas kogu meiki magusamaks ka see, et kaunistasin omakorda vahukoorega (kaasa on vahukoorehull). Täidist ilma želatiinita sobib väga hästi ka mõnusaks magustoiduks pakkuda. Kohe hiiglama hästi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar