Tütre 11. sünnipäeva menüü valmis puhtalt tema enda valitud retseptidest. Parimaks uutest katsetustest osutusid minipitsad Pere ja Kodu köögivihikust.
Tähelepanekud: jahu läheb kindlasti rohkem.
Teine tähelepanek: kooslus tomat+viiner teeb pitsa väga kõrgeks ja määrimisoht on suur. Mina proovisin ühe pannitäie klassikalise pitsa moodi teha, st panin ketšupi peale mozzarella riivjuustu, siis natuke viinereid, siis veel veidi juustu ja siis maitseainet. Tomati jätsin välja. Ja see kooslus oli kindlasti parem kui tomatiga. Ehkki kõik söödi täiesti ära, ja oleks ilmselt veel mõnedki pannitäied söödud. Aga eks peale aktiivset õuesmüttamist tulebki mitu pannitäit toitu pintslisse pitsa.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar