See polegi nagu retsept, aga ma panen siiski kirja, sest teinekord on vaja meelde tuletada, et selline suurepärane roog on olemas.
Mina tegin nii, et panin saiaviilust lõigatud tükid põhjaks (vormid tuleb ka õliga määrida, vähemalt alt). See oli kõige aeganõudvam osa. Siis panin peekoniviilu seinaks (täies ulatuses ümber ei mahtunud, aga sellest polnud tulemuse seisukohalt midagi), lõin muna sisse, sool-pipar peale ja ahju. U 17-18 min 200 kraadi juures, seejärel lasta veidi jahtuda. Ilusasti saab serveerida salatipadjal ja muude värskete salatilistega.
Suured lapsed sõid kumbki 2 tk, seega tuleks üldiselt arvetsada 2 muna iga sööja kohta, kui see on põhisöök.Suurepärane just lihavõttehommikulauale, aga sama hästi mis tahes nädalavahetuse hommikuks. Koolipäeval ma seda siiski valmis ei jõuaks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar