Mulle väga-väga meeldib Ragne Värgi ja Andra Kalda raamat "Retseptisahtel käsitöökapis". Olen sealt ka päris mitut asja proovinud, sh putrusid. Seekord tuli ühel mõnusa õhtul raamatut lapates mõte teha majoneespräänikuid, sest see tundus nii lihtne.
Ja oligi lihtne. Mul küll soolapähkleid ei olnud, aga panin paraja portsu maapähklivõid. Majoneesi või muud vedeldajat läks küll rohkem, kui retseptis ette nähtud. Ja kerkisin mul paremini, kui raamatupildil olevad. Väga nämmad (ja toitvad!!!) said. Lihtsalt suurepärane lihtne amps nt matka- või piknikupäevaks, ka reisile, sest pudisevad üllatavalt vähe.Meie sõime täna hommikusöögiks koos piima ja puuviljadega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar