Lihtsad ja nämmad pannkoogid, mis mulle meeldivad eriti oma paraja tekstuuri poolest. Kuna võtsin retsepti telefoniga Pinterestist, siis ma miskipärast valmistusjuhendini ei jõudnud, vaid tegin oma peaga. Nüüd loen, et munavalged võiks lisada vahustatult. Aga täiesti sobis ka vahustamata. Ja 1/4 tassi piimast asendasin hapukoorega, sest ricotta tahab natuke haput lisaks.
Mina sain 3 pannitäit, st 21 kooki, millest meie perele jagus üsna nibin-nabin. Ideaalis võiks meie perele kooke 1/4 jagu rohkem olla. Sis saaks ka natuke üle süüa :) Praegu oli väga tervislik kogus!
Mulle meeldib ka see, et kuna ricotta on ikkagi toitev, siis tuleb neid vorpida koguseliselt vähem kui tavalisi pannkooke. Neid ma teen vahe 45 minutit jutti! Jube ajaraisk mõnusal pühapäevahommikul. Ricottakookidega kulub hulga vähe aega ja vaeva ja mulle maitsevad need isegi rohkem kui tavalised.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar