Mis siin toimub?

Kirjutan siia üles meie perele enam meedinud retseptid: see on mu omaenda väike retseptikogu. Neid, mis ei nii väga meeldinud, ma üles ei kirjutagi.

Challenge ka:
TEHA IGAL NÄDALAL VÄHEMALT ÜKS KORD ÜHE UUE RETSEPTI JÄRGI SÜÜA.

Ja kirjutada see siia üles, või linkida, või panna märge raamatule ja leheküljele.

laupäev, 8. september 2018

Rootsi magushapu kurgisalat

Tegin Kai Põldvee-Mürki "Hoidistaja aastaringi" järgi ühe kurgisalati, aga ma avaldan selle siis, kui on selgunud, kas sest üldse asja saab. Tema soovitas 2 kg kurkide kohta panna 1 dl äädikat ja 350 gr suhkrut (orginiaalis pidi suhkrut olema 500 gr), mina panin u 0,8 dl äädikat ja vast u 400 gr suhkrut. Maitstes on küll hää.... magus! Miks ta siis hää ei ole, kui nii magus on...

Kuu aega hiljem maitstes:
ai, see maitse on küll hää, kuid kole kange. Kangelt magus ja kangelt äädikane. Peaks proovima enne söömist veidi leotada... Nagu soolaseeni või soolakala.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar