Mis siin toimub?

Kirjutan siia üles meie perele enam meedinud retseptid: see on mu omaenda väike retseptikogu. Neid, mis ei nii väga meeldinud, ma üles ei kirjutagi.

Challenge ka:
TEHA IGAL NÄDALAL VÄHEMALT ÜKS KORD ÜHE UUE RETSEPTI JÄRGI SÜÜA.

Ja kirjutada see siia üles, või linkida, või panna märge raamatule ja leheküljele.

pühapäev, 25. märts 2018

Parmesanilõhe

Imeline lõhe. Ma ütleks, et kõige parem üldse. Pärineb ühest Pere ja Kodu retseptivihikust. Imeliselt lihtne ka.

600 g lõhefileed
1 tl soola
2-3 viilu saia
2 dl riivitud parmesani
1 dl hakitud basiilikut
1 tl musta pipart
1,5 spl oliiviõli

Tõsta lõhe ahjuvormi, maitsesta soolaga. Pudista saiaviilud (minul oli osaliselt kuivanud sai ja tegin selle purukus, koguseliselt ka vast veidi vähem) ja sega parmesani, basiiliku, pipra ja oliiviõliga. Kata lõhe parmesaniseguga ja küpseta ahjus 200 juures 20 min (mul läks 30 min, lõhe oli ju katte alla ja suht paks).

Kordan: imeline. KÕIK kaifisid!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar