Üks tüüp pannkooke, mid ma pole veel siia kirja pannud, on Austria keisri paksud pannkoogid. Olen neid varemgi teinud, aga pole kirja pannud. Mul võttis täna tegemine küll suht kaua aega olla, aga tulemus oli priima nagu ikka. Superhästi sobib maasikamoosi, vahukoore ja igasugu viljadega. Maitsevad tunduvalt teistmoodi kui tavalised pannkoogid - pole nii rasvased, vaid pigem kuivapoolsed, aga siin just mõjuvad need arvukad lisandid.
Etteantud koguse põhjal tehtud laarist jõudsime ära süüa kolm neljandikku.
Lisatud hiljem: olles nüüd saanud päris kohas originaale, siis ma väidan, et selles retspetis on kaugelt liiga palju jahu. Tegelikult ei peaks see roog jääma kuiv, vaid pigem ikka mahlane, natuke arsvane ka. Kui nüüd jälle tegin, siis lisasin peale tükeldamist pannile võid ja raputasin peale helepruuni suhkrut ning karamelliseerisin kogu kupatuse, tükke segades ja tõsest. Siis hakkas asi juba ilmet võtma!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar