Jätkame "lihtsa ja kiire" lainel, aga hooajaliselt: rabarbriga.
Retsept pärineb mu oma riiulil seisvast Oma Maitse kokaraamatust, aga on täiesti olemas ka Perenaine.ee lehel: rabarberikook-hapukoorekattega.
Ma nii taevani ei kiida, nagu seal kommentaariumis seda tehakse, aga hea on see igal juhul, eriti arvestades, et ma nii palju enam ei küpseta kui varem, ja seda mitte niivõrd ajapuudusest, vaid ühel teisel põhjusel, mida naisterahvad ilmselt mõistavad ;) Koogisõber nagu ma olen, pole üldse haruldane, et ma ise pool kooki ära söön. Ja siis see kook vahib mulle veel tükk aega vastu seal, kus ta üldse olema ei peaks. Ehk kõhupekil.
No hüva. Igatahes võib seda kooki kindlasti korrata, seda enam, et valmistamine on tõesti lihtne ja vajalikud koostisosad ikka üldiselt kodus oelmas.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar