Ikaldus. Uued tööd ja tegemised tulevad peale. Ükspäev tegin klimbisuppi, ilusti retsepti järgi, aga klimbid ei tulnud kuigi head. Mõni päev proovin teist klimbiretsepti, siis tuleb selest ka postitus (vist).
Aga täna tuli spontaanselt klassikaline spagetti carbonara Anni Arro retsepti järgi Tartu Mill'i reklaamvihikus.
400 gr spagette keema
100 g peekonit hakkida, kuumutada u 30 gr-s võis
lisada 4 hakitud küüslauguküünt, praadida tasasel tulel, et küüslauk ei kõrbeks
2 munakollast ja 2 muna kloppida lahti, riivida sisse u 90 gr parmesani
Kui spagetid on al dente, kurnata (jätta alles veidi vedelikku) ja lisada pannile singi juurde. Lisada muna-juustusegu, keeduvedelikku, natuke soola-pipart, segada läbi, pael peterselli ja veel veidi parmesani.
Kõik. Mõned allikad väidavad, et koort võib ka panna. Mõnes piirkonnas pannaks, mõnes mitte.
Meie perele väga maitses.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar